Lucas Bergvall fick ett nytt inhopp - och Dejan Kulusevski stod för en assist.
Då imponerade Tottenham - och sänkte Everton med 4-0 i London.
- Det var en bra prestation, säger tränaren Ange Postecoglou till Sky Sports.

Tottenham - med Dejan Kulusevski från start och med Lucas Bergvall på bänken - tog under lördagen emot Everton på hemmaplan i Premier League.

Kulusevski, som inledde på bänken i premiären mot Leicester (1-1), var den här eftermiddagen spelsugen, och låg bakom matchens första mål i London. Svensken drev med bollen i straffområdet, och spelade sedermera fram Yves Bissouma, som slog till med ett stenhårt avslut till 1-0 efter 14 minuters spel.

Tottenham tryckte därefter på för fler mål, och i 25:e minuten utökade Heung-min Son till 2-0, innan det blev ytterligare två mål i andra halvan av matchen. Cristian Romero fyllde först på till 3-0, och därefter blev Son tvåmålsskytt till 4-0.

Efter det fjärde målet fick även Bergvall göra sitt andra raka inhopp i Premier League, då han kom in med elva minuter kvar av ordinarie tid. 18-åringen hann dock inte påverka spelet så mycket förrän matchen var över, och segern var i hamn. Tottenham vann med 4-0 och har fyra poäng efter två omgångar i Premier League.

- Det var en bra prestation. Det var verkligen uppmuntrande för oss, och det kommer mer. Vi vill fortsätta att prestera, säger Spurs-tränaren Ange Postecoglou till Sky Sports.

Kulusevski, som blev utbytt i 67:e minuten, får efteråt beröm i brittisk media.

"Tillbaka på mittfältet i elvan, och spelade en stor roll vid första målet, då han dribblade i Evertons sista tredjedel och spelade fram Bissouma. En lysande återkomst i elvan, och han visade att han är ett mycket bra alternativ som en del av mittfältstrean", skriver engelska sajten football.london, som ger svensken en åtta i betyg.

Engelska tidningen The Standard ger i sin tur Kulusevski en sjua i betyg.

"Bakom Bissoumas mål med en utmärkt löpning in i straffområdet. Jobbade outtröttligt upp och ner som nummer åtta".