Chelsea imponerade - vidare i FA-cupen

Chelsea var pressat inför onsdagens FA-cupmatch.
Då imponerade Mauricio Pochettinos lag och slog Aston Villa med 3-1.
- Jag är så glad, säger Pochettino till ITV.

Chelsea har under den senaste tiden haft det tufft med två raka förluster i Premier League, samtidigt som det börjat spekuleras kring tränaren Mauricio Pochettinos framtid i klubben.

Men under onsdagen visade London-klubben upp sitt rätta ansikte i FA-cupen.

I omspelet med Aston Villa på bortaplan imponerade Chelsea och ledde med 2-0 efter 21 minuters spel efter mål av Conor Gallagher och Nicolas Jackson. I andra halvlek punkterade sedan Enzo Fernandez matchen, och därmed vann Chelsea till slut med 3-1.

- Jag tror det (att det var Chelseas bästa prestation den här säsongen). Det var en av mina bästa, kanske den bästa den här säsongen. Jag är så glad över prestationen och hur killarna spelade fotboll, säger Pochettino till ITV.

Chelsea är nu klart för den femte rundan i FA-cupen, där Leeds väntar den 28 februari.

I Premier League är Chelsea i dagsläget på elfte plats.