Elanga hyllas efter Manchester Uniteds seger mot Southampton

Manchester United har två raka segrar i Premier League.
Efter trepoängaren mot Southampton hyllas Anthony Elanga.
- Han är gnistan igen, säger Sky Sports-experten Dan Sansom.

Manchester United vann senast hemma på Old Trafford mot Liverpool efter en krisartad start med dubbla förluster mot Brighton och sedermera Brentford.

Idag ställs United mot Southampton som vann senast borta mot Leicester efter en stark vändning i den andra halvleken.

När startelvorna släpptes stod det klart att Erik ten Hag satsar på samma elva som fick chansen hemma mot Liverpool då Manchester United vann med 2-1.

Nyförvärvet från Real Madrid, Casemiro sitter på bänken för United. Cristiano Ronaldo är bänkad för andra matchen i rad.

Efter 20 minuters spel fick Manchester United ett par superlägen att ta ledningen, Elanga, Eriksen och Bruno Fernandes fick alla chansen att sätta dit bollen i mål efter en tilltrasslad situation i Southamptons straffområde. Bella-Kotchap, Walker-Peters och målvakt Bazunu agerade alla räddande änglar för Southampton som lyckades stå emot.

United gjorde en bra första halvlek som fick beröm av bland annat Dan Sansom på Sky Sports: "Erik ten Hag måste undra hur hans lag inte leder matchen. Han måste vara nöjd med Uniteds första 30 minuter. Det har varit mycket bättre än deras senaste match på bortaplan även om det inte kunde bli så mycket sämre".

Efter knappa tio minuters spel kom så utdelningen för Manchester United när Diogo Dalot hittade in till Bruno Fernandes som slog till på volley fram till 0-1.

Dan Sansom från Sky Sports hyllade Bruno Fernandes efter hans 1-0-mål.

- Vilket avslut från Fernandes, ren klass att sätta dit det volleyskottet med den precisionen.

Även Elanga hyllades i samband med målet av Sky Sports Dan Sansom

- United har sett farliga längs högerkanten med Elanga, han är gnistan igen. United har sett mycket, mycket bättre ut idag.

Southampton tryckte sedan på för en kvittering och ten Hag agerade genom att byta in Casemiro. Ett byte som möttes av stort jubel från de tillresta United-supportrarna.

Mancheter United klarade av att hålla undan och vann med 1-0 på St. Marys.

Efter matchen uttryckte Southamptons tränare, Ralph Hasenhuttl sin stolthet över sitt lag.

- Jag är väldigt stolt över grabbarna idag, vi var väldigt bra från första minut. Vi förtjänade mer men ibland är fotboll så här, säger han till BBC.

Erik ten Hag menade att spelarna hade tagit lärdom efter senaste bortamatchen som slutade i en 4-0 förlust mot Brentford.

- Jag tror att spelarna har lärt sig lite av matchen mot Brentford. Vi var mer kompakta på de långa bollarna. Självklart är vi riktigt glada.