Everton blev utbuat i paus.
Sedan vände man matchen - och tog säsongens första trepoängare.
Samtidigt skrevs det historia i Brentford.

Evertons start på årets upplaga av Premier League har inte imponerad.

Inför hemmamötet mot Crystal Palace låg man näst sist - med blott ett inspelat poäng. Detta efter fyra raka förluster innan man plockade säsongens första pinne mot Leicester förra säsongen.

Och man skulle få en mardrömsstart denna lördagseftermiddag, då försvararen Marc Guehi i Palace placerade in gästernas ledningsmål efter tio minuter.

- Guehi avslutar som en bra anfallare, sa Sky-experten Clinton Morrison.

Ställningen 0-1 stod sig till halvlekens slut - och när spelarna vandrade ut för pausvila hördes burop på Goodison Park.

- Vissa fans visar sin frustration genom att bua ut Evertonspelarna när de lämnar planen. Goodison Park är en kittel av olycka, och saker måste hända i den andra halvleken, sa Anton Toloui i Sky Sports.

Och saker hända.

Bara två minuter in i den andra halvleken kvitterade nämligen Dwight McNeil - med ett drömmål. Han fick ett läge utanför straffområdet och curlade in bollen i målvaktens högra kryss.

- Vilket mål, han böjer in den i det bortre hörnet med ett fantastiskt avslut, sa Clinton Morrison i Sky.

Samma McNeil skulle även avgöra matchen bara sju minuter efter sin kvittering. I minut 54 bankade han nämligen 2-1-målet - och säkrade således Merseyside-klubbens första trepoängare för säsongen.

- Goodison Park kokar just nu, sa Clinton Morrison.

Oliver Yew:

- Everton är transformerade och Evertons katalysator har varit den superbe McNeil. Han är gnisten som Sean Dyshces manskap behöver.

I och med vinsten klev man upp på säker mark i Premier League.

***

På ett annat håll, i Nottingham, byttes Anthony Elanga in i den andra halvleken för att försöka hämta upp ett underläge mot Fulham. Bortgänget hade tagit ledningen i den andra halvleken på straff.

Men någon kvittering kom aldrig, och Nottingham Forest åkte således på stryk mot Fulham, som kliver upp på en sjätteplats i tabellen.

***

I Brentford blev historia skriven.

Brentford tog emot West Ham - och det tog bara 36 sekunder innan måltjyven Bryan Mbeumo satte 1-0 för hemmalaget med en vänstervolley i krysset. Detta innebar att Brentford nu har gjort mål under den första minuten i tre raka PL-matcher - något som aldrig tidigare har hänt.

West Ham skulle dock komma tillbaka när Tomas Soucek kvitterade i den andra halvlekens linda. Detta resultatet stod sig till matchens slutskede, 1-1.