Premier League-bevakningen presenteras av

Isak och Kulusevski målskyttar

Premier League-svenskarna börjar hitta formen.
Både Alexander Isak och Dejan Kulusevski nätade i sina träningsmatcher.

Klubbarna i Premier League förbereder sig inför den stundande tävlingssäsongen och svenskarna börjat hitta formen.

Alexander Isak svarade för ett mål när Newcastle besegrade japanska Urawa Red Diamons med 4-1. Forwarden spelade 63 minuter innan han blev utbytt. I ”The Magies” var Emil Krafth bänkad genom hela matchen medan Urawa Red Diamonds-svensken Samuel Gustafson blev utbytt i paus .

På annat håll svarade Dejan Kulusevski för en fullträff Tottenhams möte med allstar team från sydkoreanska K-League. Utöver målet svarade han för en assist under sina 62 minuter på planen och när han klev av ledde Spurs med 3-2. Lagkamraten Lucas Bergvall spelade första halvlek innan han blev utbytt. Tottenham vann matchen med 4-3.

Publicerad 2024-07-31 kl 14:27