Jesus "fräckis" frälste Arsenal

Arsenal vann med uddamålet mot Nottingham Forest.
Mycket tack vare en fräck Gabriel Jesus-fullträff.
- Jag har ingen aning hur han fick in bollen därifrån, sa Dion Dublin i BBC.

Mikel Arteta och hans mannar hänger på i toppstriden av Premier League. Men tisdagskvällens seger mot bottengänget Nottingham Forest på City Ground satt långt inne.

"Gunners" var överlägset redan från första minut men hade förtvivlat svårt att få skott på mål. I stället krävdes det en fräckis av Gabriel Jesus, som i 65:e minuten placerade in 1-0 från snäv vinkel i straffområdet., för att hitta nät.

- Jag har ingen aning hur han (Jesus) lyckades få in bollen därifrån. Matt Turner (Forests målvakt) stod bara med händerna vid höfterna, sa Dion Dublin i BBC:s sändning.

Bukayo Saka utökade ledningen en stund senare innan Taiwo Ayoniyi reducerade sent. Arsenal vann till slut mötet med 2-1 efter att ha hållit undan för hemmalagets slutforcering.

Segern innebär att "Gunners" går upp på andraplats i tabellen, två poäng bakom serieledaren Liverpool. Konkurrenten från Merseyside har dock en match mindre spelad.

Nottingham Forest: Turner - Montiel, Omobamidele, Murillo, Toffolo - Danilo, Mangala - Williamns, Gibbs-White, Dominguez - Wood.

Arsenal: Raya - White, Saliba, Gabriel, Zintejnko - Ödegaard, Rice, Smith Rowe - Saka, Jesis, Martinelli.