Premier League-bevakningen presenteras av

Jesus klubb-historisk i Arsenals seger

Gabriel Jesus blev historisk när Arsenal besegrade Aston Villa med 2-1.
Brassen är klubbens första att vara involverad i sex mål på sina fem första starter i Premier League.

I Premier Leagues femte omgång ställdes Arsenal mot Aston Villa.

I den första halvleken skulle det dröja 30 minuter innan det första målet kom.

Det var hemmalaget Arsenal som tog ledningen genom Gabriel Jesus, som dessutom blev historisk med ledningsmålet.

Jesus är den första i Arsenal att vara involverad i sex mål på sina fem första starter i Premier League. Onsdagens mål innebar att Mesut Özils rekord på fem mål är slaget.

Ledningen stod sig matchen ut men i den andra halvleken stod Aston Villas Douglas Luiz för en högklassig kvittering. På en hörna skruvade han in bollen direkt i mål. 1-1.

Men lyckan blev kortvarig när Gabriel Martinelli återtog ledningen bara tre minuter senare.

Arsenal besegrade Aston Villa med 2-1.

Arsenal: Ramsdale - White, Saliba, Magalhães, Tierney - Xhaka, Lokonga - Saka, Ødegaard, Martinelli - Jesus

Aston Villa: Martínez - Cash, Konsa, Mings, Digne - McGinn, Kamara, Ramsey - Bailey, Watkins, Buendía