Idag nätade Brennan Johnson för Tottenham mot Brentford.
23-åringen firade – genom att hyscha mot sina egna fans.

Tottenham, med svenskarna Dejan Kulusevski och Lucas Bergvall, ställdes på lördagseftermiddagen mot Brentford i Premier Leagues femte omgång.

Inför mötet parkerade Tottenham på 13:e plats, medan Brentford låg nia.

När startelvorna presenterades stod det klart att Dejan Kulusevski tog plats som högermittfältare i en 4-3-3-uppställning.

Lucas Bergvall återfanns på bänken efter att han fick starta i ligacupen i veckan.

Det tog endast 23 sekunder - sedan tog Brentford ledningen genom Bryan Mbeume. Han slog till med en klassvolley med vänsterfoten - rakt upp i krysset. Inlägget stod Keane Lewis-Potter för.

- Bryan Mbeumos avslut är helt otroligt. En volley på första touchen rakt upp i krysset. Andra veckan i rad där Brentford får en drömstart, sa Nedum Onuoha i BBC.

Men Tottenham skulle replikera efter bara några minuter.

I minut åtta vann Maddison nämligen bollen högt upp på offensiv planhalva. Han avlossade, och på returen dök nyförvärvet Dominic Solanke upp och rakade in kvitteringen.

- Det är en spännande match, konstaterade Sky Sport-experten Michael Dawson.

Tottenham tryckte sedan på för ett ledningsmål och radade upp ett gäng chanser signerat firma Maddison, Kulusevski och Son.

Och det trycket gav utdelning.

I minut 28 spelade Son fram till Brennan Johnson. Han gjorde en dragning och dunkade in Tottenhams 2-1-mål.

Vid det efterföljande firandet hyschade han mot sina egna fans. Detta eftersom han fick ta emot en hel del hat i sociala medier efter den tunga derbyförlusten mot Arsenal - något som gjorde att 23-åringen stängde ner sitt Instagram-konto.

Samtidigt stöttade Spurs-fansen Johnson, och derbytorsken verkade vara glömd.

"Det finns bara en Brennan Johnson", skanderade supportrarna.

- Brentford lever farligt. Det här kan bli en lång eftermiddag om det fortsätter så här, sa Oliver Yew i Sky Sports.

Ett drömmål efter mindre än en halv minut och ett hyschande mot hemmafansen fick sammanfatta den första akten när domaren stoppade pipan i munnen och blåste av.

Ställning i paus: Tottenham-Brentford, 2-1.

I den 50:e minuten kombinerade sig Tottenham fram till Dejan Kulusevski, som försattes i ett kalasläge.

Men avslutet blev misslyckat och Flekken kunde blocka svenskens vänsterskott.

Brennan Johnson fick i minut 62 chansen att svara ytterligare på kritiken i sociala medier när han blev frispelad av anfallskollegan Heung-Min Son. Men avslutet lämnade mycket att önska - och bollen smet långt utanför målramen.

Samtidigt var Brentford inte ofarliga.

Tottenham kan tacka keepern Guglielmo Vicario för att man inte släppte in kvitteringen med dryga halvtimmen kvar. 27-åringen stod nämligen för en sylvass parad när inbytte Kevin Schade nickade hårt mot det vänstra hörnet.

- Jag tror Tottenham behöver ett till mål för att vinna denna matchen, sa Sky Sports-experten Michael Dawson.

Och det fick man.

Med fem minuter kvar chippade nämligen James Maddison in 3-1-målet, assisterad av Heung-Min Son.

- Ett fantastiskt lagmål, sa Michael Dawson.

Strax efter målet kom svenske Lucas Bergvall in och fick några minuter på plan. Detta var hans fjärde inhopp för säsongen.

Några fler mål blev det inte, utan Tottenham spelade av slutminuterna och slutresultatet 3-1 kunde skrivas ner. Man klev således upp på en tiondeplats i ligan.

- Tottenham övertygade, mestadels. De ser hänsyslösa ut i den sista tredjedelen när allt klaffar. Underbart från James Maddison, och även Son såg ut som sig själv, sa Sky Sports-journalisten Laura Hunter efter slutsignalen.

- En bra vinst och en bra prestation. Vi har presterat bra hela året men idag fick vi med oss ett resultat också. Vi skulle ha vunnit med lite mer, men jobbet blev gjort, sa Ange Postecoglou efter matchen, enligt BBC.

Om Brennan Johnson och hatet på sociala medier sade han följande:

- Han har varit grym i veckan och har gjort två mål, ett för att ta oss vidare i ligacupen. Livet är bra. Ibland får man perspektiv av att gå igenom tuffa perioder.

Tottenham ställs härnäst mot Manchester United på bortaplan i Premier League. Brentford möter West Ham hemma.

Tottenham: Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Kulusevski, Bentancur, Maddison - Johnson, Solanke, Son.

Brentford: Flekken - Ajer, Van den Berg, Pinnock, Collins - Yarmoliuk, Janelt, Lewis-Potter - Damsgaard, Mbeumo, Carvalho.