Premier League-bevakningen presenteras av

Jota hjälte för Liverpool - gick upp i serieledning

Diogo Jota sänkte Watford på Anfield.
Därmed gick Liverpool upp i serieledning i Premier League.

Liverpool ställdes under lördagen mot Watford hemma i Premier League. Jürgen Klopps manskap jagade en seger för att ta sig förbi Manchester City i tabelltoppen, och gjorde i slutändan jobbet på Anfield.

Liverpool inledde bra den här eftermiddagen och tog i första halvlek ledningen. Portugisen Diogo Jota höll sig framme i straffområdet och ordnade i den 22:a minuten 1-0. Därefter kontrollerade Liverpool matchen och vann till slut med 2-0 efter ett straffmål av rutinerade brassen Fabinho i den 89:e minuten.

Liverpool är nu i serieledning med två poäng ner till Manchester City, som har en match mindre spelad. City ställs under lördagen mot Burnley borta i ligan.

Liverpool: Alisson - Gomez, Matip, van Dijk, Robertson - Jones, Henderson, Thiago - Salah, Firmino, Jota.

Watford: Foster - Femenia, Kabasele, Samir, Kamara - Sissoko, Louza, Kucka - Sarr, Pedro, Hernandez.