Gigantmöte mellan Manchester City och Liverpool.
Då räddade Trent Alexander-Arnold poäng för gästerna.
Han firade genom att hyssja hemmapubliken.

Det vankades tidig seriefinal i Premier League under lördagen.

Det hela slutade i delad pott där Trent Alexander-Arnold räddade poäng för Liverpool med ett sent mål. Matchen slutade 1-1.

Det var länge jämnt.

I den 16:e minuten var Liverpool nära att näta. Darwin Nunez stod för en vass nick - men målvakten Ederson lyckades rädda.

Men i den 27:e minuten slog Manchester City till. Erling Haaland befann sig i straffområdet när han tog emot bollen för att sedan placera in 1-0. Målet var hans 50:e i Premier League på 48 matcher. Han är först att nå milstolpen på så få matcher och skriver därmed historia.

- Det är så världsklass ser ut, sade Gary Neville i Sky Sports.

Man City hade ytterligare ett bra läge strax före halvtid. Phil Foden fick en läcker passning och han skickade iväg ett hårt skott som överraskade Alisson i mål. Burväktaren räddade dock skottet.

Med drygt 20 minuter kvar att spela kom hade hemmalagets Rodri en boll i nät. Den dömdes dock bort för frispark.

- Den är billig och Alisson (inblandad i duellen, reds anm.) kommer att vara tacksam, sade Sky Sports Gary Neville.

Sedan kom en fullträff lite som en blixt från en klar himmel.

Trent Alexander-Arnold bjöd på första målet för säsongen när han löpte in i straffområdet och sedan skickade in 1-1. I samband med målet satte Arnold fingret mot munnen i en gest för att "hyssja" hemmafansen.

- City har inte varit dåliga, men det har varit platt både på och utanför planen, sade Sky Sports Gary Neville.

1-1 blev slutresultatet.

- Det var fint att få fira framför bortafansen, säger Alexander-Arnold efter matchen i Viaplays sändning.

Manchester City: Ederson - Walker, Akanji, Dias, Ake - Rodri, Bernardo Silva, Doku, Foden, Alvarez - Haaland.

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas - Mac Allister, Szoboszlai, Jones - Salah, Nunez, Jota