Manchester City var illa ute mot Fulham.
Till slut löste det sig - efter två mål av Mateo Kovacic.
- Det var en tuff match, säger kroaten enligt BBC.

Manchester City fick ingen rolig start på mötet med Fulham i Premier League.

Redan efter 26 minuters spel klackade Raul Jimenez fram Andreas Pereira, som sedan tryckte in kulan i nät till 1-0 för huvudstadsklubben.

"Fulham leder välförtjänt. Härlig klack från Jimenez", skrev Daily Mirror-journalisten David McDonnell på X efter målet.

Några minuter senare blev Adama Traore frispelad, men sköt den gången över mål. Yttern skulle satt chansen, för i den 32:a minuten kvitterade i stället Mateo Kovacic till 1-1. Kovacic var samtidigt inte nöjd med det, och blev i andra halvlek tvåmålsskytt till 2-1.

City utökade senare genom Jeremy Doku och vann till slut med 3-2, vilket innebär att laget nu är obesegrat i 50 raka hemmamatcher.

Det var en tuff match som alla matcher i Premier League. Vi säger alltid att det inte finns några lätta matcher. Vi dominerade i början, men vi kunde inte göra mål. Vi släppte i stället in ett mål och sedan kom vi tillbaka snabbt. Till slut vann vi och det var en tuff match mot en motståndare i bra form, så för oss var det bra att vinna, säger Kovacic enligt BBC.

Manchester City är placerat på andra plats i Premier League.

Manchester City: Ederson - Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol - Kovacic, Gündogan - Silva, Foden, Grealish - Haaland.

Fulham: Leno - Tete, Andersen, Bassey, Robinson - Berge, Lukic - Traore, Pereira, Iwobi - Jimenez.