Arsenal bärgade viktig seger - Saka stod för drömmål

Arsenal knep en viktig seger mot Watford i Premier League.
Bukayo Saka stod för ett drömmål när London-laget lyfte i tabellen.
- I år är vår dröm att sluta topp-4 och kvalificera oss för Champions League, säger Saka till Sky Sports.

Arsenal bortaspelade under söndagen mot Ken Semas Watford i Premier League, och under inledningen av matchen svängde det ordentligt på Vicarage Road Stadium.

Arsenal tog tidigt kommandot, då Martin Ødegaard rullade in matchens första mål i den femte minuten, men sedan kom Watford ikapp. I den elfte minuten mötte Cucho Hernández ett inlägg med en cykelspark och fick fira 1-1.

Arsenal jagade sedan ett nytt ledningsmål, och Bukayo Saka ville inte vara sämre än Hernández, då han läckert lyfte upp bollen i nättaket efter 30 minuters spel. Därmed gick Arsenal till pausvila i ledning.

I andra halvlek utökade Gabriel Martinelli till 3-1 och därmed hade Arsenal grepp om matchen. I slutskedet blev det lite nerv när Moussa Sissoko reducerade i den 87:e minuten, men i slutändan vann Arsenal med 3-2 och tog tre poäng.

Arsenal är därmed nu placerat på fjärde plats i Premier League. Watford är i sin tur nästjumbo och riskerar nedflyttning till Championship. Sema blev den här eftermiddagen kvar på bänken hela matchen.

- I år är vår dröm att sluta topp-4 och kvalificera oss för Champions League. Vi är ödmjuka och har fokus på oss själva, säger Saka till Sky Sports.

Watford: Foster - Femenia, Cathcart, Samir, Kamara - Sissoko, Louza, Cleverley - Hernandez, Bonaventure, Pedro.

Arsenal: Ramsdale - Cedric, White, Gabriel, Tierney - Partey, Xhaka - Saka, Ødegaard, Martinelli - Lacazette.