Jamie Carragher uttryckte då oro för sitt Liverpool.
- Det är alldeles för lätt att spela mot dem, säger han i Sky Sports.

När startelvorna släpptes stod det klart att nyförvärven i Liverpool startade. Dominik Szoboszlai och Alexis Mac Allister startade på mitten medan både Jota och Gakpo får chansen från start med Diaz och Salah på varsin kant.

I Chelsea startade nyförvärvet Nicolas Jackson längst fram.

Liverpool tog ledningen efter knappa 20 minuters spel och det var Mohamed Salah som smekte fram en passning till Luis Diaz som slängde sig fram och stötte in ledningsmålet.

Matthew Upson, tidigare landslagsförsvarare hyllade Salahs assist:

- Passen från Salah är utsökt, säger han i BBC.

I slutet av den första halvleken kvitterade Chelsea genom nyförvärvet Axel Disasi och sedan gav Ben Chilwell hemmalaget ledningen bara en minut senare men Chilwell var offside och 1-1 stod sig.

Den andra halvleken fortsatte i ett furiöst tempo och Jamie Carragher utttryckte då en oro för Liverpool i takt med att Chelsea tog över matchen:

- Det är alldeles för lätt att spela mot Liverpool. Det finns tanken att en spelare kommer att ändra detta? Jag är inte så säker, sade Carragher i Sky Sports.

Mohamed Salah byttes ut med knappa kvarten kvar och stjärnan var vansinnig när han lämnade planen.

- Det är ett riktigt modigt drag att ta in två ungdomar i det här skedet av matchen borta mot Chelsea, kommenterade Jamie Carragher.

Det skulle inte komma något segermål i matchen utan målen från den första halvleken stod sig som de enda och det blev delad poäng.

Klopp efter matchen:

- Vi startade första 25, gjorde ett vackert mål och vi spelade superfotboll men sedan är det Premier League, det är Chelsea och det var en tuff match. Det kändes okej (med ett kryss) när slutsignalen gick

Klopp tryckte återigen på att han är fullt investerad i att få Liverpool tillbaka på rätt spår igen efter en tungfjolårssäsong.

- Jag är 'on fire' om man kan säga säga så. Jag älskar detta lag redan och jag är helt investerad i detta, säger han.