Mings sågas - bjöd Chelsea på mål: "Horribelt"

Tyrone Mings bjöd Chelsea på 1-0.
För det sågas Aston Villa-backen.
"Chockerade", skrev Sky Sports Alan Smith.

Matchen var bara sex minuter gammal när Tyrone Mings stod för en rejäl fadäs. Aston Villa-backen nickade en långboll bakåt och Mason Mount blev fri Emiliano Martínez. Chelsea-stjärnan gjorde inget misstag utan gjorde 1-0.

Mings blev samtidigt kritiserad för sitt ingripande.

"Horribelt av Mings. Vilken mardröm. Det är chockerande", skrev Sky Sports Alan Smith.

Mason Mount var inte nöjd med ett mål. I den andra halvleken gjorde han även 2-0, vilket blev matchens slutresultat.

Chelsea ligger för tillfället på fjärde plats i Premier League. Aston Villa parkerar på 16:e plats.

Aston Villa: Martinez - Cash, Konsa, Mings, Young - McGinn, Luiz, Ramsey - Bailey, Ings, Watkins.

Chelsea: Arrizabalaga - Chalobah, Silva, Cucurella - Loftus-Cheek, Mount, Kovacic, Chilwell - Sterling, Havertz - Aubameyang.

Publicerad 2022-10-16 kl 18:47