Storbråk efter mål i PL – Ghoddos i centrum

Aston Villa tog ledningen och firade mot Brentfords supportrar.
Då utbröt bråk i målet – med Saman Ghoddos i stormens öga.

5:31

Avbryt
Försök igen

Brentford hade ledningen hemma mot Aston Villa efter att Keane Lewis-Potter spräckt nollan strax före paus.

En utvisning på Ben Mee med tjugo minuter kvar av ordinarie tid ändrade allt. Alex Moreno satte 1-1 i 77:e och Ollie Watkins 2-1 i 85:e.

När Watkins nätade - mot sitt gamla lag - firade han mot Brentfords supportrar bakom mål, vilket irriterade Saman Ghoddos rejält.

Den förre Östersund-spelaren, i dag i Brentford, knuffade undan motståndarna och då bröt bråk ut inne i målet.

Både Ghoddos och gästernas Ezri Konsa fick gult kort, och i den 97.e minuten var det dags igen.

VM-hjälten Emiliano Martinez försökte dra upp Brentfords Neal Maupay. Nytt bråk – och utvisning på Aston Villas Boubacar Kamara.

När krutröken skingrats - med tio gula och två röda kort - stod det klart att Aston Villa tar tre nya poäng och är ny tvåa i Premier League.

Matchhjälten Ollie Watkins? Han spelade i Brentford mellan 2017 och 2020. Sista säsongen gjorde han 26 mål på 50 matcher, men när laget föll i playoff-finalen till PL lämnade han för Villa.