Premier League-bevakningen presenteras av

Tottenham krossade Crystal Palace i London-derbyt

Tottenham är ett vinnande lag igen efter två raka utan seger.
Borta mot Crystal Palace vann Spurs stort efter en uppvisning av Harry Kane.
- Ett avslut i världsklass från en världsklasspelare, sa Sky Sports kommentator, Alan Smith efter 2-0.

Tottenham besegrade under onsdagskvällen Crystal Palace på Selhurst Park men i brittisk media fick Antonio Contes lag skarp kritik för sin insats under första 45. Efter en mållös första halvlek sågades Tottenham i Sky Sports.

- De har ingen kreativitet. De har Højbjerg och Skipp på mittfältet som är väldigt lika i spelstilen, Bryan Gil har det tufft och har inte gjort tillräckligt i matchen, säger Jamie Redknapp.

Graeme Souness fyllde i:

- Tottenham var en besvikelse. De har bättre spelare än vad de visar just nu. De har fått lite kritik. Nu det är dags att visa vad man är gjord av. Conte letar efter en reaktion men han har inte fått den.

I andra halvlek dröjde det dock endast tre minuter innan Harry Kane nickade in ledningsmålet för Tottenham mot Crystal Palace och det var starten på en kross.

Efter fem minuter small det igen. Kane tog emot bollen från Bryan Gil och hittade bortre burgaveln fram till 2-0.

- Ett avslut i världsklass från en världsklasspelare. Första touchen är perfekt, andra är dödlig. Helt briljant från Harry Kane, säger Sky Sports kommentator, Alan Smith.

Tottenham vann sedan matchen med 4-0 efter mål av både Matt Doherty och Heung-min Son.

Crystal Palace: Guaita - Clyne, Andersen, Guehi, Ward - Doucoure, Schlupp - Olise, Eze, Zaha - Ayew.

Tottenham: Lloris - Doherty, Romero, Dier, Lenglet, Perisic - Skipp, Højbjerg - Gil, Son - Kane.