STREAMA IDAG 16:15
Kalmar FF - IF Elfsborg
Kalmar FF
IF Elfsborg

BK Häcken slog i förra veckan Paide med 6-1, och under tisdagen spelades returen i Estland i tredje rundan i Europa Conference League-kvalet.

Hisingen-klubben behövde inte vänta länge på att fira den här kvällen, då vänsterbacken Adam Lundqvist slog till via en motståndare i mål efter sju minuters spel. Det var hans första mål på många år, då han senast nätade våren 2016.

Paide gav samtidigt inte upp, och kvitterade i den 33:e minuten genom Robi Saarma, som fick jubla över 1-1. Därefter spelade Häcken av matchen, och gick vidare till play off-rundan i Europa Conference League-kvalet.

Nu ställs Häcken mot Bundesliga-klubben Heidenheim i play off om spel i Conference League-gruppspelet. Heidenheim slutade i år på åttonde plats i Bundesliga.

Paide: Jarju - Lilander, Baranov, Saliste - Delevic, Medic - Kristal, Saarma - Luts, Ceesay, Luts.

BK Häcken: Abrahamsson - Lindahl, Hammar, Lode, Lundqvist - Dahbo, Gustafson, Lindberg - Layouni, Hrstic, Inoussa.