Sedan släppte man in två mål på sex minuter.
Matchen mot Viktoria Plzen slutade 3-3.

6:23

Se en Hugo Larsson-intervju i spelaren.

Efter mål av Hugo Ekitike, Dina Ebimbe och Rasmus Kristensen såg Eintracht Frankfurt ut att gå mot en bergsäker seger i den första matchen av Europa League-ligaspelet mot Viktoria Plzen.

Man ledde med 3-1 med bara fyra minuter kvar av ordinarie tid. Viktoria Plzen hade fått in en balja, men många trodde nog att det bara skulle bli ett tröstmål.

Svenske Hugo Larsson byttes in i minut 77 - och då kollapsade Frankfurt.

Man ledde med 3-1 med bara fyra minuter kvar. Då bestämde sig Prince Kwabena Adu att reducera på volley.

Och med bara 30 sekunder kvar av tilläggstiden blev upphämtningen ett faktum. Efter en tilltrasslad situation vräkte Vaclav Jemelka in 3-3-målet för Viktoria Plzen - och glädjen var total bland bortasupportrarna.

Detta var det sista som skedde i den målrika sammandrabbningen. En kollaps av rang från Hugo Larsson och hans gäng, med andra ord.

Publicerad 2024-09-26 kl 22:57