Ligue 1

Sebastian Nanasi har gjort det igen.
Under söndagen spelade han fram till ett nytt mål i Ligue 1.

Tidigare Malmö FF-stjärnan Sebastian Nanasi har imponerat stort under sin första tid med Strasbourg i Ligue 1 och blev nyligen utsedd till månadens spelare i den franska klubben.

Under söndagen visade Nanasi åter sitt värde för Strasbourg, då han spelade fram till ett nytt mål. Svensken slog en hörna som lagkamraten Loubadhe Abakar Sylla nickade in till 1-1 efter 18 minuters spel mot Lens på hemmaplan i Ligue 1. 22-åringen är därmed nu noterad för tre mål och två assist på sex matcher i Frankrike.

Glädjen blev däremot kortvarig, då Lens återtog sin ledning strax före halvtid, innan Strasbourg kvitterade igen i början av andra halvlek till slutresultatet 2-2.

Strasbourg är nu på åttonde plats i den franska högstaligan.

Nästa vecka väntar landslagssamling för Nanasi med Blågult, då det väntar två landskamper mot Slovakien och Estland på bortaplan i Nations League.