Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

‘Ibra tränar hårdare än någon annan.’

Hussfelt

Efter en helg på Tegeluddsvägen drömmer jag mig tillbaka till den apenninska halvön. Mest drömde jag i helgen om att vandra runt i Cesena och gå på Stadio Manuzzi och se Cesena-Napoli.

Cavanis genombrott nu är läckert. Alla har ju börjat nånstans. Diego Forlàn, Kakà, Zizou… Platini, Rummenigge. Få kände till dem innan de hamnade i storklubbarna. Det tar tid att göra sig ett namn, men någonstnans har de alla tagit sina första steg. Det är häftigt att se spelare längs hela den här vägen. Cavanis båda avslut igår bär en mästares signum.

En sån här helg kan jag plocka fram mina bilder med minnen från Italien. Som lunchen med Martin på Terza Carbonaia i Milano.

Det var min gamla skolkamrat Schouman som gav oss tipset om restaurangen. Schouman kunde själv ha blivit en mycket duktig fotbollsspelare. Idag bor han i Milano och springer ibland på spelarna i Milan och Inter. Gattuso och Ambro berättade för Schouman och hans vänner att de är imponerade av Ibra. Hans träningsvilja är enorm enligt hans lagkamrater.

Annons

Publicerad 2010-09-27 13:33

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto