STREAMA PÅ FREDAG
Hellas Verona - Venezia
Hellas Verona
Venezia

Både Atalanta och Bologna befinner sig i mittenskiktet av Serie A-tabellen. Under lördagskvällen ställdes de mot varandra. Efter en mållös första halvlek inledde Bologna den andra på bästa sätt.

För domaren han knappt blåsa i gång matchen igen innan Santiago Castro, assisterad av Dan N’Doye pricksköt in ledningsmålet från strax utanför straffområdet.

Men bara minuter senare åkta man på en smäll.

Jhon Lucumí slarvade med bollen i uppspelsfasen och gav bort den till Charles De Ketelaere som kom fri mot mål. Mittbacken valde då att riva ner belgaren och fick först syna det gula kortet. Men efter en VAR-granskning ändrade domaren sitt beslut och visade ut Lucumí.

Situationen skedde dock, med minsta möjliga marginal, utanför straffområdet och det blev således frispark.

Som höll på att resultera i en kvittering - Atalanta prövade nämligen en variant som slutade i ett avslut i överliggaren från nära håll.

Bologna försvarade sig sedan väl och behöll ledningen till slutet av matchen trots utvisningen.

I slutet av matchen så fick Emil Holm göra debut för sitt Bologna - mot sin förra klubb Atalanta där han var på lån förra säsongen. Svensken värvades under sommaren men missade säsongsinledningen på grund av en skada. Och har de senaste matcherna blivit kvar på bänken.

Men i den 84:e matchminuten byttes ytterbacken in för att försvara ledningen. Det blev ingen drömdebut dock. För i den 90:e minuten Atalantas Lazar Samardžić med ett vackert distansskott.

1-1 blev också slutresultatet trots en rejäl Atalanta-forcering under slutminuterna.

På Bolognas bänk fanns också Jesper Karlsson men han blev kvar där hela matchen.

Isak Hien är skadad och var inte med i Atalantas trupp.

Publicerad 2024-09-28 kl 22:45