Atalanta tog en viktig seger i helgens möte med Fiorentina.
"Hien hade en mardrömsmatch", skriver italienska tidningen Corriere dello Sport.

3:14

Avbryt
Försök igen

I klippet ser du höjdpunkterna från Atalantas seger mot Fiorentina i helgens Serie A

STREAMA PÅ MÅNDAG

Atalanta tog på söndagseftermiddagen emot Fiorentina i den fjärde omgången av Serie A. Den svenske landslagsmannen Isak Hien startade i Bergamo-lagets trebackslinje men hade problem att hantera Fiorentinas anfallsspelare med Moise Kean i spetsen.

Efter första halvlek hade Atalanta släppt in två mål men ledde ändå matchen med 3-2. Det skulle dock inte bli mer än 45 minuter för Hien som byttes ut i halvtid av tränaren Giampiero Gasperini. Omdömena i Italien var inte smickrande för mittbacken.

”Atalanta må ha vunnit men Isak Hien hade en mardrömsmatch. Moise Kean förstörde eftermiddagen för honom. Han var konstant sen. Så han lämnades kvar i omklädningsrummet i paus”, skriver den italienska tidningen Corriere dello Sport.

Gazzetta dello Sport ger Hien 4,5 i betyg, betydligt lägre än hans blåsvartrandiga medspelare. Med Hien på bänken blev den andra halvleken mållös och Atalanta lyckades hålla ut till en seger.

Det var Atalantas andra seger för säsongen och placerar Bergamo-laget på en åttonde plats i Serie A-tabellen. Nästa match för Hiens lag är på torsdag då Arsenal står för motståndet i Champions League.

Publicerad 2024-09-16 kl 10:25