Atalanta
Como
STREAMA PÅ MÅNDAG

Inter tog under fredagskvällen emot Atalanta i ett blåsvart stormöte på San Siro i Serie A.

Hemmalaget kom till mötet med en seger och ett kryss i bagaget, samtidigt som Atalanta kom till matchen med resultatraden en seger och en förlust.

Då hann matchen knappt inledas innan Inter var på väg mot en ny seger.

Redan efter tre minuter hade Atalantas mittback Berat Djimsiti av misstag satt ett mål bakom egen målvakt till 1-0 Inter. Och därefter tog det bara sju minuter innan Nicolo Barella dundrat in 2-0.

2-0 stod sig in i halvtid. Sedan fick Inter en rivstart även på den andra halvleken.

Marcus Thuram gjorde 3-0 i den 47:e minuten, och utökade sedan med sitt andra mål i matchen i den 56:e minuten.

- Det är ett fullständigt patetiskt gästande försvarsarbete. Det är under all kritik det Atalanta visar upp här i defensiv väg, sa TV4:s kommentator Christopher Kviborg i samband med 4-0-målet.

Inter hade bud på 5-0 - men lyckades inte med att göra ett till mål. I lägena man skapade var marginalerna på Atalantas sida.

Slutsiffrorna skrevs till 4-0 och segern tar Inter upp i serieledning.

Inter: Sommer - Pavard, Acerbi, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Thuram, Martínez.

Atalanta: Carnesecchi - de Roon, Djimsiti, Ruggeri - Bellanova, Ederson, Pasalic, Zappacosta - Brescianini, Samardzic - Retegui.