Missräkning för Inter - efter dramatiska avslutningen

Serie A

Marcus Thuram hade vänt på steken.
Det räckte inte mot Genoa.
På tilläggstid rakade Junior Messias in 2-2 via en straffretur och snuvade Inter på segern.

Juventus

Inter klev in i Serie A-säsongen via bortamatch mot Genoa. Målet var tydligt - ta tre poäng och sätt grunden för fortsatta framgångar efter guldet sist.

Det började knackigt. Efter 20 minuter missbedömde målvakten Yann Sommer en hög boll och tappade utan den till Alessandro Vogliacco, som gjorde 1-0 för hemmalaget.

Tio minuter senare nickade Marcus Thuram in kvitteringen och strax därpå ordnade han straff, men beslutet ändrades efter VAR-granskning.

I andra halvlek jagade Inter ledningsmål. Till slut kom det. Klockan stod på 82 när Thuram lättade in 2-1 från nära håll och blev tvåmålsskytt.

Fransmannen vinkades av för offside, men ännu en VAR-granskning senare var målet att faktum.

Inter såg ut att hålla undan - men på tilläggstid tog Yann Bisseck bollen med handen. Domaren använde VAR och pekade på straffpunkten.

Fram stegade förre Milan-spelaren Junior Messias. Brassen slog en svag straff med vänstern, men stötte in sin egen retur med högern. 2-2 och vilt jubel bland hemmafansen.

Inter trampar därmed snett i premiären. På fredag tar man emot Atalanta i omgång två.

Genoa: Gollini - Vogliacco, Bani, De Winter - Zanoli, Frendrup, Badelj, Malinovskyi, Martin - Messias, Vitinha

Inter: Sommer - Bisseck, Acerbi, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Thuram, Martinez