Empoli
Monza - Roma
Monza
Roma

Robin Olsens Roma tog sånär tre meriterande poäng då man på söndagskvällen gästade Napoli i Neapel på San Paolo. Den svenske landslagsmålvakten stod framför allt för en imponerande första halvlek då han räddade allt från hemmalagets offensiv, i en match som till sist slutade 1-1.

Bland annat styrde Olsen undan Arkadiusz Miliks avslut strax utanför straffområdet, ett avslut som fick en lurig bollbana. Minuten senare var Olsen sedan snabbt nere och styrde undan ett hårt vänsterskott i straffområdet från Marek Hamsik.

Dries Mertens fick dock hål på svensken, till slut. Kvitteringen kom i matchminut 90 och då var det inte mycket för Olsen att göra. Ett misslyckat avslut landade hos en fristående Mertens som bara från några meters avstånd dunkade upp bollen i nättaket. Målet innebar 1-1 vilket alltså blev slutresultatet. Romas mål gjordes av Stephan El Shaarawy, efter framspelning av Cengiz Ünder.