Lazio
Empoli

Italienska serieledaren Napoli tog emot nykomlingen Como på hemmaplan under fredagskvällen.

Och laget rivstartade mötet.

Den Scott McTominay nätade redan i den första minuten mot Como assisterad av en viss Romelu Lukaku. Därmed har den tidigare Manchester United-mittfältaren gjort sitt första mål i Serie A.

Men nykomlingen Como skulle komma tillbaka. För precis innan den första halvlekens slut kvitterade bortalaget genom Gabriel Strefezza.

Napoli skulle dock återta ledningen. Och denna gång genom en annan tidigare United-stjärna. För Romelu Lukaku skickade in 2-1 för hemmalaget från elva meter i den 53:e minuten.

Och det var verkligen stjärnanfallarens match. För när den inbytte David Neres satte spiken i kistan strax innan matchens slut så var det ännu en gång Lukaku som låg bakom målet.

3-1 och tre poäng till Napoli som behåller toppar Serie A fyra poäng före jagande Juventus som nu har en match mindre spelad.

Publicerad 2024-10-04 kl 20:42