Napoli
Lecce - Parma
Lecce
Parma

Juventus har så här långt haft en tuff säsong. Den italienska storklubben riskerar uttåg i gruppspelet i Champions League och är placerat i mitten av tabellen i Serie A, men verkar nu vara på lite rätt spår igen. Förra helgen vann Juventus derbyt mot Torino med 1-0, och under fredagskvällen kom nästa, viktiga trepoängare.

Juventus tog redan i den åttonde minuten ledningen i hemmamötet med Empoli genom Moise Kean och punkterade sedan matchen i andra halvlek, då Weston McKennie gjorde ett mål och Adrien Rabiot blev tvåmålsskytt till seger med 4-0 i Turin.

Juventus är nu på sjunde plats med sju poäng upp till Napoli i serieledning i Serie A.