TV: Milan kollapsade - tappade 2-0 till 2-2 på sex minuter

Serie A

Milan kollapsade mot Roma.
I slutminuterna släppte de regerande mästerna in två mål och matchen slutade 2-2.
- Vilken upphämtning! utbrast expertkommentatorn Matias Concha i C More.

STREAMA IDAG 20:35

Milan stormade mot seger på bortaplan i stormötet med Roma, men kollapsade i slutminuterna.

Det började annars bra för de rödsvarta.

Pierre Kalulu gav de Milan ledningen efter en halvtimme. Backen höll sig framme på en hörna och gjorde sitt första mål för säsongen.

- Det är starkt gjort av Kalulu som skakar av sig sin försvarare och sedan nickar han rakt ner i gräset med en obehaglig studs, sa C Mores expertkommentator Matias Concha.

Ställningen var 1-0 i paus.

Roma gick för en kvittering i den andra halvleken och i den 66:e minuten bytte tränare José Mourinho in svenske superlöftet Benjamin Tahirovic. Men det var en annan svensk som fick jubla kort därpå.

Med lite mer än tio minuter kvar av ordinarie tid gjorde Tommaso Pobega 2-0 för Milan och vid sidlinjen syntes Zlatan Ibrahimovic applådera sina lagkamrater.

Roma reducerade i slutminuterna genom Roger Ibañez på en fast sitution och i den 93:e tilläggstiden fick Nemaja Matic stå sopren inne i Milans straffområde och knoppa in inläggsfrispark mot mål. Ciprian Tătărușanu parerade, men Tammy Abraham skickade in 2-2 på returen.

- Hur kan han (Matic) få stå så ensam och nicka? Det är den stora frågan, sa Concha och fortsatte:

- Vilken upphämtning.

Matchen slutade 2-2.

De regerande mästarna nu tre i Serie A och har nu sju poäng upp till Napoli, som tidigare under söndagen besegrade Sampdoria med 2-0.