TV: Milan tappar i toppen - trots Leaos pärla

Rafael Leao gnistrade efter tre minuter.
Det räckte inte för Milan.
Hemma mot Atalanta fick man nöja sig med 1-1.

Strålkastarna tändes på San Siro för att välkomna Milan och Atalanta till kvällsmatch i Serie A.

Efter bara tre minuter susade Rafael Leao fram på vänsterkanten och dundrade in 1-0 i bortre hörnet.

Målet var portugisens första i ligan sedan den 23 september. Då hade han bindeln runt armen och gjorde matchens enda mål mot Hellas Verona.

Strax före paus kom dock kvitteringen. Olivier Giroud var framme med en hög spark på den svenske högerbacken Emil Holm och Atalanta fick straff efter VAR-granskning.

Teun Koopmeiners klev fram och var säker från elva meter. Det blev inga fler mål och Milan tar inte chansen att knappa in på Juventus, som nu är fyra poäng före.

Atalanta är två poäng bakom Bologna, som ligger på Champions League-plats, och har en match mindre spelad. Dessutom har man inte förlorat på tio raka ligamatcher.