Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA IDAG 20:35

Cagliari fick en drömstart i matchen mot Juventus, då Joao Pedro gav sitt lag ledningen redan efter tio minuter. Han smällde upp bollen i nättaket med ett distinkt skott. Strax därefter fick Luca Pellegrini ett liknande avslut i mål, men det dömdes bort.

Kvitteringen Skulle dock komma, precis innan match från Mathijs De Ligt. Det blev således ställningen i paus.

Och det utjämnade resultaten stod sig en längre stund även i andra halvlek. Först efter 75 minuter spelade kom det avgörande målet. Det var Dusan Vlahovic som sprang i djupled och trots att han var rejält uppassad av en Cagliari-försvarare lyckades han få i väg ett avslut som gick i mål till 2-1.

Resultatet stod sig till slutsignal och Juventus skapar därmed distans ner till Roma, vilket gör att de svartvita är allt närmre att säkra en Champions League-plats.

Publicerad 2022-04-09 kl 22:43