Amir Al-Ammari, Mohanad Jeahze, Alai Ghasem, Brwa Nouri, Jiloan Hamad, Ahmed Yasin. André Alsanati, Rebin Sulaka, Pashang Abdulla, Amar Muhsin, Kevin Yakob och Amin Al-Hamawi.
Alla har en sak gemensamt: De har svenskt och irakiskt påbrå - och representerat Iraks landslag.
Det är ingen slump.
Irakiska förbundet, IFA, har bland annat en särskild kommitté för att hitta spelare utanför landsgränserna, som kanske är födda i ett annat land men ändå kan vara tillgängliga för dess landslag.
"Iraks fotbollsförbund arbetar aktivt för att locka spelare med irakiskt påbrå som är födda eller uppvuxna i Sverige eller andra länder. Det finns en specialiserad kommitté, "kommittén för utlandsbaserade spelare," som arbetar med att identifiera och rekrytera dessa spelare", skriver IFA:s presskontakt Mohammed Imad i ett meddelade till Fotbollskanalen.
Hur hittar ni dem? Har ni någon speciell person som arbetar mot svensk-irakier?
"För att hitta dessa spelare används olika kanaler, inklusive personliga kontakter, sociala medier och ibland även genom andra spelare som kan känna till dem. Kommunikationen sker oftast direkt med spelarna, och det kan inkludera att få deras telefonnummer eller sociala mediekonton för att etablera kontakt", skriver Imad.
Hur tar ni kontakten med dem? Hur fortlöper den?
"Iraks fotbollsförbund följer noggrant med i medierapporteringen och har kontakt med olika aktörer inom fotbollsvärlden för att identifiera potentiella spelare. När det gäller dubbla medborgarskap eller pass, så utfärdas irakiska dokument och pass för spelarna om de har irakiska rötter från någon av föräldrarna."
Varför just svensk-irakierna är så pass många och varför de valt Iraks landslag är svårt att sätta fingret på.
"Det finns flera faktorer som kan förklara varför så många spelare med svenskt påbrå har valt att representera Iraks A-landslag. En av de främsta faktorerna är att många av dessa spelare har irakiska rötter genom föräldrar eller släktingar och har en stark koppling till sitt ursprung. Dessutom har Irak historiskt sett varit en stark fotbollstradition, vilket kan vara lockande för spelare med irakiskt påbrå som vill representera ett landslag på internationell nivå."
Varför är de (svensk-irakierna) av så stort intresse för er? Hur tror du det kommer sig att de är så pass bra att de lyckas ta en plats i ert A-landslag?
"Dessa spelare är av intresse för Iraks landslag på grund av deras fotbollsfärdigheter och potential att förstärka laget. Många av dem har utbildats i svenska fotbollsakademier och har fått en hög nivå av träning och utveckling. Därför kan de vara konkurrenskraftiga alternativ för att förstärka det irakiska landslaget."
Hur ser ni på utvecklingen att många faktiskt väljer ert landslag och att några av dem var bidragande till att ni vann Gulfcupen?
"Vi ser positivt på resultaten av dessa åtgärder och deras starka påverkan på Iraks landslag. Det är inte något nytt, utan snarare något som har pågått i flera år. Men det betyder inte att vi saknar kvalificerade spelare inom Irak. Vi har tidigare vunnit Gulfcupen med en trupp som inkluderade 20 inhemska spelare av totalt 23 i truppen, med endast tre spelare som spelare utomlands, däribland Amir Al-Ammari från allsvenskan och Rewan Amin från den nederländska ligan, tidigare i Östersunds FK".
Artikeln fortsätter under bilden.
Mohammed Imad, Kevin Yakob och Amir Al-Ammari. Foto: Privat.
"Dammsugningen" av irakier med annat påbrå lär inte upphöra. Nyligen bestämde sig Sandefjords succéspelare Danilo Al-Saed och Hussein Ali för att representera nationen och i dagarna bekräftade IFA att Hammarbys Montader Madjed är på väg att bli uttagningsbar för förbundskaptenen Jesus Casas. Degerfors Malmö FF-lån Peter Gwargis är en annan spelare som kan komma att välja Irak.
"Under de senaste månaderna har jag, förbundskaptenen Casas och assisterande förbundskaptenen Alejandro (Varela) besökt Sverige. Vi träffade Montader och Peter och vår första fråga handlade om deras önskan att representera Irak. Vi fann en äkta önskan från deras hjärtan att representera Irak så snart som möjligt. Vi påbörjade sedan processen att bekräfta deras identitetshandlingar för att snart inkludera dem i Iraks landslag. Montader Madjed och Peter Gwargis har visat intresse för att representera Iraks A-landslag", skriver presskontakten Mohammed Imad.
Har ni fått någon kritik för att "binda upp" spelare till ert A-landslag?
"Tvärtom. Rekryteringen har varit positiv och alla, både sponsorer och administratörer, uppmuntrar att dra nytta av dessa spelares tjänster eftersom de är en tillgång för landet. Detta beror på att deras ursprung är irakiskt till skillnad från andra länder som rekryterar spelare med ursprung som inte har någon koppling till sina länder och istället naturaliserar dem för att utnyttja dem", skriver Imad och fortsätter
"Vi har inte naturaliserat någon spelare. Istället öppnar vi dörren för de som har viljan och möjligheten att bära landslagströjan".
Huvudregeln är att en spelare är låst till ett landslag efter att ha gjort en tävlingslandskamp, men det finns undantag,
Resultaten har varit framgångsrika för Irak på senare tid. I vintras vann nationen prestigefyllda Gulfcupen på hemmaplan. Nyligen triumferade landslaget i fyrnationsturneringen Kings Cup efter att ha besegrat Indien i semifinal och Thailand i finalen.
Positiva vindar viner.
"Iraks landslagsframtid ser lovande ut, och svensk-irakierna kan spela en viktig roll i lagets framgång. Vi har en del spelare med irakiska rötter utomlands, mestadels i Sverige (Sverige är hönan som lägger guldäggen), som kan hjälpa oss nå våra mål om att kvalificera sig för VM-turneringarna 2026 och 2030".
Mohammed Imad.