Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Små tankar från giornata 9

Lorenzo Medici

Kevin Prince Boateng verkar ha inspirerat andra Milan-spelare. Mot Parma var det Antonio Nocerinos tur att göra tre mål. Inte lika spektakulärt som Princen i söndags men Nocerinos andra mål var klar Boateng-klass.

Efter 1-1 mot Atalanta måste nog Inter vinna mot Juventus på lördag om inte scudetton ska bli alltför avlägsen. Men att spela 1-1 borta mot Atalanta är egentligen inget svagt resultat. Bergamo-laget är riktigt bra. Dessutom kunde det blivit förlust om inte Luca Castellazzi räddat den där straffen (som förmodligen inte var straff).

Roma hade mycket bollinnhav mot Genoa men torskade ändå men fotboll går inte ut på att ha mest boll. Men visst, oavgjort hade nog varit mest rättvist. Man kan ju undra var Roma-försvaret var när två Genoa-spelare stod fria och kunde fiffla in bolllen i slutminuterna? Tycker ändå att man kan se att Roma faktiskt skulle behöva Totti tillbaka nu.

Annons

Lazio tog inte chansen att ta serieledningen. Kryss mot Catania var nog en liten missberäkning. Typiskt för ett lag som inte är av scudetto-material. Speciellt inte när man har Marius Stankevicius i sitt lag.

Napoli gjorde som Juventus och hittade tillbaka till formen och vann över Udinese. Det verkar som att Mazzarri gör bäst i att inte ställa över sina bästa spelare. Ezequiel Lavezzi var sagolikt bra och fick äntligen göra mål på San Paolo.

Åker Marco Giampaolo nu? Han åkte i alla fall upp på läktaren igår. Cesena förde spelet på hemmaplan återigen men anfallssmässigt är det lite för sterilt. Om Giampaolo sparkas skulle jag välja Pasquale Marino framför Davide Ballardini alla dagar i veckan.

Stefano Pioli åkte tillbaka till Bentegodi och spökade för sitt gamla lag. Sex poäng på tre matcher för Bologna under sin nya tränare. Han är rätt man.

Annons

Novara-Siena 1-1. Inte speciellt oväntat resultat.

Imorgon kommer både en omgångs-krönika och en inför helgen-krönika. Kanske blir det något här på bloggen också.

Stay tuned.

Publicerad 2011-10-27 10:19

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS