Viktor Gyökeres målskytt i Sportings cupkross

6:08

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Viktor Gyökeres i spelaren ovan

Viktor Gyökeres inledde på bänken när Sporting ställdes mot Dumiense, som ligger sist i den portugisiska fjärdedivisionen, i portugisiska cupens sextondelsfinal.

Från sidan fick han se sitt Sporting ta med sig en 2-0-ledning in i paus efter mål av Neto och Paulinho.  I andra halvlek rullade det på och vid ställningen 5-0 byttes Gyökeres in.

Då återstod det drygt en halvtimme av matchen.

Den svenske landslagsanfallaren ville inte vara sämre än sina lagkamrater. I den 83 minuten drev han in i straffområdet från vänsterkanten, höll undan sin försvarare och satte 8-0 till sitt Sporting med ett hårt skott. 8-0 blev också slutresultatet.

Viktor Gyökerers har fått en flygande start på sin tid i Sporting och har under hösten stått för 13 mål på 15 matcher.

Publicerad 2023-11-26 kl 20:50