STREAMA PÅ SÖNDAG
Sevilla - Real Valladolid
Sevilla
STREAMA PÅ TISDAG

Barcelona hade fått en flygande start på La Liga-säsongen inför lördagens möte med nykomlingen Real Valladolid. Katalanernas resultatrad var tre segrar av tre möjliga, då man besegrat Valencia (2-1), Athletic Club (2-1) och Rayo Vallecano (2-1).

Mot Valladolid blev tre även fyra. Men det uppseendeväckande var hur det gick till.

Barcelona plöjde nämligen över Valladolid redan från avspark.

Efter 20 minuter stod det 1-0. I halvtid stod det 3-0. Sedan, efter full tid, stod det hela 7-0 (!).

Brassen Raphinha noterades för hela tre mål och två assist, medan underbarnet Lamine Yamal i sin tur noterades för två assist.

- Jag vet inte om det här var min bästa match i karriären, men den är helt klart där uppe. Jag försöker alltid att göra mitt bästa i varje match, säger Raphinha efter slutsignal.

- Jag har jobbat hårt sedan jag kom tillbaka från semester för att kunna vara den bästa versionen av mig själv.

Nyförvärvet Dani Olmo gjorde även mål för andra matchen i rad när han satte 6-0-målet efter 83 minuter. Ferran Torres fastställde slutresultatet en stund senare.

Segern tar Barcelona upp på första plats i La Liga. Efter fyra omgångar står man på maximal poängutdelning och 13-3 i målskillnad. Valladolid, i sin tur, placerar sig på tolfte plats med fyra poäng på fyra omgångar.

Barcelona: ter Stegen - Koundé, Cubarsí, Martínez, Baldé - Olmo, Casadó, Pedri - Yamal, Lewandowski, Raphinha.

Valladolid: Hein - L. Pérez, Comert, J. Sánchez, Rosa - Juric - I. Sánchez, K. Pérez, Amallah, Moro - Marcos André.