Real Madrid vände och vann - efter chockstart

La Liga

Real Madrid fick en marddrömsstart på mötet med Espanyol.
Sedan klev brassarna fram och vände på matchen.
- Han gör det helt på egen hand, säger C Mores Christopher Kviborg i samband med Vinicius Jr:s mål.

STREAMA PÅ LÖRDAG

Real Madrid fick en mardrömsöppning på hemmamötet med Espanyol.

Med åtta minuter på klockan tog gästerna ledningen genom Joselu men Vinicius skulle snabbt därefter kvittera matchen. Brassen vek in från sin vänsterkant och placerade bollen i Pachecos vänstra hörn

- Han gör det helt på egen hand. Det är väldigt samlat Espanyol men Vinicius hittar luckan, kommenterar C Mores Christopher Kviborg.

Innan den första halvleken var över så hade Real Madrid tagit ledningen, återigen var det en brasse som blev målskytt. Eder Militao nickade in 2-1.

I slutet av matchen kunde Real Madrid sätta spiken i kistan genom Marco Asensio när man trängde igenom Espanyol på en kontring.

För Real Madrid väntar returmöte med Liverpool i veckan och därefter El Clasico mot Barcelona nästa helg. Innan Barcelonas möte med Athletic Club skiljer nu sex poäng i toppen.

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Nacho - Tchouameni, Modric, Ceballos - Valverde, Rodrygo, Vinicius.

Espanyol: Pachecho - Sanchez, Montes, Gomez, Carrera, Gil - Darder, Suarez, Souza - Braithwaite, Joselu.

Publicerad 2023-03-11 kl 15:53