Real Madrid vann enkelt – leder ligan med tio poäng

La Liga

Real Madrid stormar mot den spanska ligatiteln.
På lördagen kom de ett steg närmare när de brottade ned Osasuna och vann med 4-2.

5:50

Avbryt
Försök igen

Vinicius Junior öppnade målskyttet redan efter tre minuter när han strippade en motståndarförsvarare på bollen och var helt ensam med Sergio Herrera i hemmamålet.

Brassen avslutade iskallt och rullade in 1-0 för huvudstadslaget.

Osasuna kvitterade visserligen strax därefter efter att kroaten Ante Budimir stött in en hörnretur, men närmare än så kom inte hemmalaget som fick se Dani Carvajal ta tillbaka ledningen med en högeryttersida några minuter senare.

Efter paus frispelade Fede Valverde Brahim Diaz som rullade in 3-1. Tre minuter senare gjorde Vinicius Junior sitt andra mål när han lirkade sig förbi på vänsterkanten och rullade in fyran med högern.

Matchen slutade 4-2 till Real Madrid – tre poäng som innebär att ”Marängerna” nu är tio poäng före Girona i ligatoppen med en match mer spelad.

Se samtliga matcher från La Liga på TV4 Play.

Publicerad 2024-03-16 kl 18:06