Real Sociedad - Atlético Madrid
Real Sociedad
Atlético Madrid
STREAMA IDAG 20:50

Real Madrid jagade under lördagen tre poäng mot Atlético Madrid på hemmaplan för att närma sig Barcelona i toppen av La Liga. Carlo Ancelotti valde att inleda med stjärnan Luka Modric på bänken, och inledningsvis fick "Marängerna" inte utdelning framför mål.

Real Madrid hade mycket boll, men samtidigt spelade Atlético bra defensivt, även om laget åkte på ett tungt bakslag i mitten av första halvlek, då vänsterbacken Reinildo Mandava, tvingades lämna planen på bår efter en duell med Federico Valverde.

- Det är, vad vi kan befara, en knäskada. Det är tråkiga bilder, sa C Mores kommentator Christopher Kviborg i sändningen.

I andra halvan av matchen åkte Atlético på ytterligare en smäll, då inhopparen Angel Correa, som kom in i halvtid, blev utvisad efter att ha armbågat Antonio Rüdiger i bröstet.

- Det är en så fruktansvärt onödig utvisning. Bollen var knappt i spel, då det var inkast. Det är ett oerhört märkligt agerande från Correa, säger Kviborg.

Trots att Atlético var en man färre på planen tog storklubben, i den 78:e minuten, ledningen genom Jose Gimenez, som nickade in en frispark i mål till 1-0. Atlético var där och då på väg mot seger, men med fem minuter kvar av ordinarie tid ordnade 18-åringen Alvaro Rodriguez slutresultatet 1-1 med sitt första mål på två matcher i La Liga.

Real Madrid är på andra plats med sju poäng upp till Barcelona i serieledning, medan Atlético Madrid är på fjärde plats i La Liga.

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Rüdiger, Nacho - Valverde, Kroos, Ceballos - Asensio, Benzema, Vinicius Junior.

Atlético Madrid: Oblak - Molina, Savic, Hermoso, Mandava - Llorente, Barrios, Koke, Niguez - Griezmann, Carrasco.