Det står klart efter lagets 5-0-kross mot Sundsvall.

I spelaren ser du höjdpunkter från matchen.

Brage har svarat för en stark vårsäsong och har tätkänning i tabellen.

Under söndagen gästades laget av tabelljumbon Sundsvall och det skulle också synas att det var toppen mot botten som ställdes mot varandra.

Sundsvall stod pall till en början, men efter 20 minuter tilldelades hemmalaget en straffspark. Fram stegade Ieltsin Camões. Han behöll sedan kylan när han skickade in 1-0-målet - en fullträff som dock bara var början på en tung första halvlek för Sundsvalls del.

Efter 1-0-målet dröjde det blott sex minuter innan Gustav Berggren utökade och fyra minuter senare kunde Camões pricka dit sitt andra och Brages tredje mål i matchen efter en målvaktsretur.

Målet innebar att ställningen var 3-0 efter 30 minuters spel. Det var också det sista som hände i den första halvleken och inför den nadra halvleken var det, av förklarliga skäl, inte särskilt muntert från Sundsvall-håll:

- Katastrof. Kort och gott så, konstaterade Marcus Burman i sin analys av den första halvleken för Max i halvtidspausen och fortsatte:

- Det är långt mellan lagdelar, vi kliver inte dit, vi springer inte, vi visar att vi inte vill vara på fotbollsplanen. Steg ett är att visa att man vill vara på fotbollsplanen till andra halvlek.

I den andra halvleken stoppade Sundsvall förvisso blödningen till en början, men med en knapp kvart kvar kunde Semedo Camões fullborda sitt hattrick när han skickade in 4-0-målet för sitt Brage.

Precis innan matchen tickade in på stopptiden kunde även Gustav Berggren fastställa slutresultatet 5-0 för sitt Brage.

Resultatet innebär att Brage har spelat in 21 poäng under säsongen. Detta är en notering som gör att man tillfälligt kliver upp som tabelltrea, två poäng bakom Degerfors på andraplats.

I Sundsvall är läget betydligt mer utsatt. Efter 13 spelade matcher har laget endast lyckats samla på sig 9 poäng. Med detta är man tabelljumbo, tre poäng bakom Varberg på negativ kvalplats.

Brage: Frodig - Wilid, Zetterström, Ågren, Redenstrand - Arvidsson, Sletsjøe, Titi, Tot Wikström - Semedo Camões, Berggren.

Sundsvall: J. Olsson - Jelassi, Oppong, Forsberg, D. Olsson - Burman, Manchón, Hudu, Nordh - Engblom, Finey.