Dubbel av Capotondi - Gefle tappade ändå mot Trelleborg

Constantino Capotondi hittade rätt två gånger om.
Det räckte inte för Gefle.
Hemma mot Trelleborg fick man nöja sig med 2-2.

Ett Gefle på fjortonde plats tog emot tabellåttan Trelleborg i superettans femtonde omgång. Det blev en svängig tillställning.

Med kvarten spelad såg Constantino Capotondi att målvakten Melker Ellborg stod långt ut - och skickade in frisparken direkt i mål.

Kvitteringen kom dock strax därpå med ett skott utanför straffområdet, signerat Pierre Dahlin Larsen. Bollen gick in via stolpen.

Mitt i en fin TFF-period stack Gefle fram med dryga halvtimmen spelad och Capotondi gjorde sitt andra för dagen. Med en briljant högerträff hittade han bortre krysset till 2-1.

Trelleborg kom dock igen bara ett par minuter senare. Hady Saleh Karim mötte bollen med en tå och 2-2 var ett faktum, vilket också blev halvtidsresultatet.

Andra halvlek blev lugnare och inget av lagen hittade rätt. I stället fick man dela på poängen när matchen slutade 2-2.

Gustav Friberg, inlånad från Halmstad, gjorde sin första match och resonerar kring insatsen.

- Vi har mer att ge. Nu direkt efter slutsignalen känner jag inte att vi är jättenöjda. Det är några situationer, bland annat målen, där vi kan försvara oss bättre, säger han till Max.

Trelleborgs kapten Tobias Karlsson uttalar sig också.

- Klart att vi hade önskat tre poäng framför allt de sista 30 minuterna, där vi är det bättre laget och skapar heta chanser. Det är ändå en bra insats av oss i dag. Det är varmt därute, men det är ett steg framåt, säger han till Max.