Järdlers kritik mot egna laget: "För dåligt"

Örebro tappade ledning till förlust mot Utsikten.
Tränaren Christian Järdler är kritisk.
- Vi ska inte öppna ytorna på målen vi släpper in, säger han i Max.

Örebro fick en bra start på bortamötet med Utsikten. Efter 25 minuters spel höll sig Ahmed Yasin framme på ett inlägg och knoppade in 1-0.

Sedan kom Göteborgslaget tillbaka. Lucas Lima rakade in ett inspel från Robin Book och innan den första akten var över hade Predrag Ranđelović gett hemmalaget ledningen, 2-1.

ÖSK-tränaren Christian Järdler var kritisk.

- Vi har ett försvarsspel som stundom är för naivt och för enkelt. Vi går iväg och öppnar ytor bakom oss när vi vet att Utsikten är djupledsorienterande. Det är för dåligt. Vi ska inte öppna ytorna på målen vi släpper in.

En dryg kvart in i den akten ökade Utsikten på sin ledning. Lucas Lima fick stå ren i boxen och knoppa in 3-1, hans andra mål i matchen.

Men ÖSK kröp närmare. Med 20 minuter kvar av ordinarie tid reducerade Erik Andersson.

Utsikten lyckades dck hålla undan och vinna med 3-2, vilket gör att laget är sjua i superettan. ÖSK är tolva.

Publicerad 2024-08-27 kl 20:53