TV: Christoffersson frälste Öis i bottenmötet - hattrickhjälte

Mot Oddevold kom den tredje raka matchen utan förlust.
Stor hjälte blev Noah Christoffersson som avgjorde med ett hattrick.

I spelaren ser du höjdpunkter från matchen.

En tung vår är lagd till handlingarna och Örgryte blickar framåt.

Inför matchen mot Oddevold hade laget två raka kamper utan förlust och måndagskvällen skulle också få en bra start.

Efter en kvart kunde Noah Christoffersson nämligen ge hemmalaget ledningen. Därefter tog sig Oddevold förvisso in i matchen och när Adam Engelbrektsson fullbordade vändningen till 2-1 i den 54:e minuten såg det mörkt ut för hemmalaget.

Men efter en timmes spel kunde Jonathan Azulay kvittera från straffpunkten och därefter fortsatte Noah Christofferssons uppvisning.

Vändningen fullbordades när Christoffersson gjorde sitt andra mål en minut efter kvitteringen och i slutminuterna kunde anfallaren sedan fullborda sitt hattrick när han fastställde slutresultatet 4-2.

Segern innebär att Öis kliver upp på "säker mark". Detta i kraft av bättre målskillnad än både Örebro och just Oddevold, som nu har förlorat två raka matcher.