TV: Landskrona vann Skånederbyt mot Trelleborg - utökar serieledningen

Landskrona Bois vann Skånederbyt mot Trelleborgs FF med 2-0.
Därmed utökade man sin serieledning till fem poäng i superettan.

Se höjdpunkterna från Landskrona-Trelleborg i spelaren ovan.

Landskrona Bois hade gått från klarhet till klarhet under vårsäsongen.

Inför lördagkvällens Skånederby mot Trelleborgs FF placerade man sig på förstaplats, två poäng framför Degerfors IF.

Två poäng har nu blivit fem poäng.

Max Nilsson gav Landskrona ledningen i den 35:e minuten när han styrde in ett skott från Robin Dzabic i mål till 1-0. I inledningen av den andra halvleken utökade sedan Adam Egnell när han dunkade in ett högeravslut i mål till 2-0 från straffområdeskanten.

Matchen slutade 2-0. Landskrona vann derbyt och utökade, som ovan nämnt, sin serieledning till fem poäng. Främst för att den tidigare tabelltvåan Östers IF förlorade borta mot IK Brage tidigare under söndagen.

Trelleborg, i sin tur, placerar sig på sjunde plats.

Landskrona: Kaddoura - Nilsson, Jonsson, Andersson, Rahmani - Egnell, Edvardsson, Dzabic - Burakowsky, Ihler, Asare.

Trelleborg: Beck Larsen - Hörberg, Karlsson, Ogwuche, Alievski - Larsen, Asani, Karim - Salama, Bohman, Culum.

Publicerad 2024-06-01 kl 21:50