Sveriges landslag är i Sotji där man på lördag spelar mot Tyskland. Så den här gången blir det inte ett klassiskt midsommarfirande tillsammans med vänner och familj som de flesta brukar med dans runt midsommarstång, små grodorna och kanske en nubbe till sillen.
Fokus är såklart på lördagens viktiga match - men det blir ändå ett litet midsommarfirande för spelarna.
- Det blir ett litet midsommarbord. Det blir bland annat gravad lax, senapsinlagd strömming, stekt strömming, glasmästarsill, matjessill, färskpotatis, sur grädde, gräslök och självklart jordgubbar, säger landslagets kock Mats Broström.
De flesta i landslaget brukar fira midsommar och uppskattar därför att Mats Broström bjuder på midsommarmat.
- Han gör riktigt god mat. Midsommar är lite speciellt med sill, lax, potatis och annat gott. Jag tror att det kommer att uppskattas rejält, säger Emil Krafth till Fotbollskanalen.
Är det härligt att ni får den maten på midsommar?
- Midsommar är en stor högtid i Sverige och jag tror att alla här brukar fira det ganska ordentligt, och jag också. Jag gillar maten på midsommar, det känns somrigt på något sätt och just att vi får den maten är bra så att vi inte missar det fullständigt. Det uppskatas.
På förmiddagen på midsommar reser landslaget till Sotji.
Klockan 14:00, svensk tid, har Janne Andersson och Andreas Granqvist presskonferens på Fisht Stadium.
Klockan 14:30 har landslaget träning inne på matcharenan och de första 15 minuterna är öppen för media.