Strandberg tvåmålsskytt mot Antalyaspor

Süper Lig

Carlos Strandberg har fått fart på sitt målskytte i år.
Under söndagen slog han till med två mål mot Antalyaspor.

Tidigare allsvenske profilen Carlos Strandberg, 28, spelar numera i turkiska Hatayspor, och hade under söndagen en fin första halvlek mot Antalyaspor borta i Süper Lig.

Strandberg sköt i 26:e minuten 1-0 från straffpunkten, och blev sex minuter senare tvåmålsskytt till 2-0. Det var därmed hans första två mål på tre ligamatcher den här säsongen i Turkiet.

I andra halvlek gick det däremot inte lika bra för Strandbergs Hatayspor, som föll ihop. Först blev Guy Kilama utvisad, och därefter gjorde Antalyaspor tre mål till seger 3-2, där den sista fullträffen kom i 94:e minuten.

Strandberg kom till Hatayspor från Al-Sailiya SC under förra sommaren, och har även en bakgrund med spel i Al-Hazem, Abha, Club Brügge, Westerlo, CSKA Moskva och Ural på utländsk mark. I Sverige har han spelat med Malmö FF, AIK, Örebro SK och BK Häcken.

För Antalyaspor startade förre Malmö FF-spelaren Erdal Rakip, medan tidigare IFK Göteborg-yttern Sam Larsson var utanför lagets matchtrupp.