Bayern München tappade segern mot Frankfurt - i 94:e (!) minuten

Bundesliga

Bayern München såg ut att gå mot segern.
Då klev Omar Marmoush fram och fixade en poäng till Frankfurt.

Bayern München har varit målglada i inledningen av säsongen. Den trenden fortsatte i söndagens match mot Frankfurt. Den här gången var det fulla spjäll åt båda håll.

Bortalaget från München tog ledningen genom mittbacken Kim Min Jae efter en kvarts spel. En ledning som inte skulle hålla särskilt länge.

Omar Marmoush och Hugo Ekitike stod för varsitt mål när Frankfurt vände till 2-1 inom loppet av en kvart. Bara minuter senare var det dags för Bayerns andra mittback, Dayot Upamecano, att skriva in sig i målprotokollet. 2-2 var ställningen i halvtid.

När nyförvärvet Micheal Olise satte 3-2 till Bayern trodde nog många att det var färdigsvängt. Men annat ville Omar Marmoush. Anfallaren klev fram i den 94:e minuten och kvitterade till 3-3 med sitt andra mål för matchen.

Svenske Hugo Larsson spelade 75 minuter för Frankfurt innan han byttes ut mot Mario Götze.

Resultatet innebär att Bayern München fortfarande toppar Bundesliga, men nu bara på bättre målskillnad än RB Leipzig. Frankfurt parkerar bara en poäng bakom på tredje plats.

Publicerad 2024-10-06 kl 19:51