Bayerns sanslösa målform - mosade Bremen

Bundesliga

Bayern München fortsätter sin galna målform.
I dagens bortamatch mot Werder Bremen skrevs slutsiffrona till 5-0 till Vincent Kompanys mannar.
- Det är skönt, sade en historisk Kompany efter krossen.

Bayern München fortsätter att ösa in mål. Efter 6-1 mot Kiel förra helgen och 9-2 mot Zagreb i veckans Champions League fortsatte målfyrverkeriet under lördagen. Den här gången var det Werder Bremen som fick plocka bollar ur eget nät.

Nyförvärvet Michael Olise öppnade målskyttet för gästande München i den 23:e minuten och Jamal Musiala fyllde på med 2-0 i den 32:a.

I andra halvlek skulle Bayern köra över Bremen via ytterligare ett mål från Micheal Olise samt varsin kasse av Harry Kane och Serge Gnabry.

Slutsiffrorna skrevs till 5-0 till bortalaget från München. Resultatet innebär att Vincent Kompanys mannar gjort 20 mål på sina senaste tre matcher vilket är ett tangerat klubbrekord.

Kompany blev genom segern också den första tränaren för Bayern som vunnit sina tre första bortamatcher sedan Pep Guardiola 2015/16.

- Jag är väldigt glad. Pressen är alltid på oss att spela bra och vinna så när det går som idag är det skönt, sade Kompany på presskonferensen efter matchen.

Segern var Bayerns fjärde raka i Bundesligas upptakt och klubben toppar tabellen på maximala tolv poäng.