Hugo Larsson fortsätter vara avgörande för Eintracht Frankfurt.
På lördagskvällen slog svensken till i 2-0-segern mot Mönchengladbach.
"Hugo Larsson 2- Jon Dahl Tomasson 0", skrev journalisten Christopher Michel på X.

På lördagskvällen tog Eintracht Frankfurt emot Borussia Mönchengladbach i Bundesliga.

Svenske stortalangen Hugo Larsson startade på innermittfältet i sedvanlig ordning - och 20-åringen skulle sätta Frankfurt i förarsätet i den första halvleken.

Efter en dryg halvtimme nickade Ansgar Knauff bollen ner till Larsson efter ett fint Frankfurt-anfall - och grabben från Malmö kunde distinkt dunka in läderkulan i Mönchengladbachs kasse. Detta var mittfältarens andra mål i årets upplaga av Bundesliga.

Fussball News-journalisten Christopher Michel valde att ge en känga - till Sveriges förbundskapten Jon Dahl Tomasson som har bänkat Larsson i Sveriges landskamper.

"Hugo Larsson 2- Jon Dahl Tomasson 0", skriver han lättsamt på X.

Journalisten syftar till att Larsson dessutom var inblandad i Frankfurts seger mot Wolfsburg senast - den första matchen efter det ödesdigra landslagsuppehållet.

I matchens slutskede punkterade Omar Marmoush matchen när han placerade in 2-0 i minut 80. Assisten stod inbytte Jean Matteo Bahoya för.

Frankfurt ligger, i och med segern, trea i Bundesliga.