Isac Lidberg har presenterat sig i Tyskland.
Svensken klev fram och satte 1-0 för Darmstad.
Premiären mot Nürnberg slutade 1-1.

Isac Lidberg, 25, tog tidigare den här månaden flyttlasset från Utrecht. Ny klubbadress blev Darmstadt i 2. Bundesliga.

I dagens ligapremiär mot Nürnberg skulle anfallaren visa framfötterna direkt, närmare bestämt efter 23 minuter.

Då störtade han fram på högerkanten och skaffade sig ett skottläge. Avslutet var hårt och välriktat och innebar 1-0 för hemmalaget i Lidbergs ligadebut.

Det blev dock inte tre premiärpoäng för Darmstadt. Michal Sevcik reducerade en kvart in i andra halvlek och matchen slutade 1-1.

Lidberg är fostrad i Hammarby. Han har även spelat i klubbar som Go Ahead Eagles, Start, HamKam, Jerv, Gefle, Brommapojkarna och Åtvidaberg.