Major League Soccer

Inter Miami besegrade Philadelphia Union.
Comebackande Lionel Messi låg bakom allt i 3-1-segern.

Han kan än, Lionel Messi. Stjärnan var tillbaka i Inter Miami efter tre månaders frånvaro och showade i 3-1-triumfen mot Philadelphia Union natten mot söndag.

I den 26:e minuten kvitterade 37-åringen, 1-1, efter att ha blivit framspelad av Jordi Alba. Kort därpå hittade Luis Suarez till Messi och ställningen var plötsligt 2-1 till Inter Miami.

I den andra halvleken tackade Messi sin lagkamrat Suarez. Sent in på tilläggstid assisterade Messi till sin radarpartner, som gjorde 3-1. Det blev matchens sista mål.

- Sanningen är den att jag är lite trött nu på grund av luftfuktigheten och värmen i Miami. Jag såg verkligen fram emot att spela igen efter så lång tid. Vi vet vilket lag vi har och förtjänar att ligga etta, säger Messi i en intervju med Apple TV+.

Inter Miami toppar östra konferensen i MLS.

Publicerad 2024-09-15 kl 08:06