Women's Champions League

Arsenal rasade ihop mot Bayern München.
Nu är svenske ”The Gunners”-tränaren Jonas Eidevall under press.
"Chelsea i helgen känns som en stor, stor match för Jonas Eidevall", skriver journalisten Charlie Watts.

Arsenal har inlett säsongen knackigt och har en seger samt två kryss på de tre första matcherna i WSL.

Nu har ”The Gunners”-tränaren Jonas Eidevall hamnat under ännu press. Champions League-premiären mot Bayern München slutade nämligen i 5-2-förlust.

Mariona Caldentey gav Arsenal ledningen i den 30:e minuten, men Flodis Perla Viggosdottir replikerade kort därpå.

Dryga tio minuter in i matchens andra akt satte Sydney Lohmann dit 2-1 för hemmalaget i Tyskland, men Laia Codina kvitterade i den 65:e minuten.

Sedan handlade allt om Pernille Harder. Den danske stjärnan svarade för ett hattrick på blott 13 minuter – från 72:a till 86:e – och sänkte nästan Arsenal på egen hand.

Nu spekuleras det i att Eidevalls jobb hänger på en skör tråd.

"Chelsea i helgen känns som en stor, stor match för Jonas Eidevall", skriver journalisten Charlie Watts, som bland annat jobbat för Goal och CaughtOffside, på X.